Ota yhteyttä

PROCOMO OY
Solistinkatu 1 D 53 90140 Oulu
040 522 9005

Harri Peipinen

Projektipäällikkö, Toimitusjohtaja
040-522 9005
harri.peipinen@procomo.fi
FI, EN

Insinööri (AMK), RKM

Rakennuttaminen, valvonta, pääsuunnittelu, kustannuslaskenta, kosteudenhallinta, turvallisuus, ja sopimukset. Lähes 30 vuoden kokemus rakennusalalta sekä uudisrakentamisesta että saneerauksista. Hyvät neuvottelutaidot, kustannustehokas ja ratkaisukeskeinen toimintatapa.

Mira Holappa

Projektipäällikkö, Talous- ja Hallintojohtaja
040-578 3593
mira.holappa@procomo.fi
FI, EN, SWE

Ympäristöinsinööri (AMK), RKM

Rakennuttaminen, valvonta, laadunhallinta, Joutsenmerkki, ELY-tukiasiat ja sopimukset. Monipuolinen työkokemus yli 20 vuoden ajalta, josta rakentamisen parissa yli 10 vuotta. Hyvä projektiosaaminen ja vuorovaikutustaidot.

Katja Kinnunen

Projektisuunnittelija
044-983 5238
katja.kinnunen@procomo.fi
FI, EN

Suunnitteluassistentti (SUAS)

Rakennuttaminen, suunnittelu, sähköinen piirtäminen, viranomaisluvat. Yli 5 vuoden kokemus rakennusalan projektitehtävistä sekä avustavassa että vastuullisessa roolissa. Rohkeaa, joustavaa ja lempeää asiakaspalvelua.

Olli-Mikko Lämsä​

Insinööri (AMK)

Rakennuttaminen, valvonta, kosteudenhallinta, rakennesuunnittelu ja kustannuslaskenta. Yli 5 vuoden monipuolinen kokemus rakentamisesta. Itsenäinen ja joustava toimintatapa, asiakkaan hyvin huomioiva.

Eveliina Beaux​

Arkkitehti
0400-710 035
eveliina.beaux@procomo.fi
FI, FR, EN

Arkkitehti

Arkkitehtisuunnittelu, pääsuunnittelu. Vuosikymmenen suunnittelukokemus sekä uudisrakentamisesta että saneerauksista. Luovat ja selkeät ratkaisut eri tilanteisiin. Hyvät kuuntelutaidot ja laaja perspektiivi.