Procomon palvelut

Olemme monipuolisesti palveleva kumppani rakennus- ja kiinteistöalan hankkeissa. Osaavana, tehokkaana ja joustavasti palvelevana konsulttitoimistona pystymme auttamaan kaiken kokoisissa projekteissa.

Procomo on lisäresurssisi rakennuttamisessa

Projektikonsultointi

Procomo on asiakkaan lisäresurssi rakennuttamisessa
Autamme asiakasta rakennushankkeen kaikissa vaiheissa ja
juuri niin paljon kuin tarvitsee. Palvelumme ovat joustavia lyhyistä asiantuntijalausunnoista aina avaimet käteen -toteutuksiin saakka.
Toimimme joustavasti ja avoimesti, aina asiakkaan parhaaksi.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtimme auttavat toimivan, visuaalisen ja kaikin tavoin kestävän lopputuloksen saavuttamisessa.

Arkkitehtisuunnittelu on hankkeen ytimessä. Meillä on monipuolista kokemusta liiketilojen, koulujen, päiväkotien ja asuinrakennusten suunnittelusta. Voimme toimia hankkeessa suunnittelua ohjaavina projektipäällikköinä ja pääsuunnittelijoina. Lisäksi teemme pientalojen rakennesuunnittelua.

Procomon näkemys voi olla kullanarvoinen

Vahinkokonsultointi

Meillä on vankkaa erikoisosaamista suurten palo- ja vesivahinkojen korjaamishankkeista. Teemme joustavaa ja osapuolet huomioivaa yhteistyötä useiden vakuutusyhtiöiden kanssa vahinkokohteiden rakennuttamisessa, korjaustöiden kustannusten arvioinnissa sekä uudishinnan ja päivän arvon laskennassa.

Osaava kustannuslaskenta huomioi kohteiden erityispiirteet

Kustannuslaskenta

Paljonko rakennusprojekti tulee maksamaan? Kannattaako? Vastauksen näihin kysymyksiin löytyvät Procomolta.
Teemme kustannuslaskentaa sekä erillisenä palveluna että osana muita palveluitamme. Osaamme huomioida laskennassa myös vahinkokohteiden erityispiirteet.